Haberler

Interactive digital experiences are continually
Web tasarımda önemli faktörler
8 Temmuz 2019

Web tasarımda önemli faktörler

 Arama motorlarında ilk sıraya yerleşerek geniş kitleye adını duyurmak isteyen her kişi ya da kuruluş web tasarım hizmeti alırken iyi araştırmalı ve referansları güçlü olan bir şirket tarafından hazırlanan bir web tasarımı ile yola çıkmalıdır.

Sanal platformlarda ve pazarda yerini almak isteyen herkes web tasarımı noktasında dikkatli olmak durumundadır. Çünkü bir web sitesi tasarımı maliyet olarak da külfetlidir. Bu noktada çeşitli paket program ve kampanyalarla birkaç tasarım seçeneği sunan firmalar, verdikleri fiyat ile cazip gelseler de hazırladıkları tasarım yok hükmündedir.

Herkesçe bilinen en önemli pazarlama tekniği arama motorlarında özellikle Google da listenin en başlarında yer alabilmektir. Hal böyle iken, Google eşsiz olan bütün çalışmalarını adeta bir mıknatıs gibi çeker ve her zaman eşi olmayan benzersiz çalışmayı ilk sıraya taşır. Ancak paket kampanya ya da uygun fiyata yapılan web tasarımları kişiye özel değil herkese açık tasarlanarak genel kullanım amaçlı olmaktadır. Bu nedenle bir tasarım birden fazla kişinin kullanımında olacağı için, bırakın isminizin duyulmasını, Google listelerinde son sayfada dahi isminizi göremeyebilirsiniz. Kurumsal seo çalışmalarında, ürün ve hizmet tanıtımlarında bir web tasarımın kalitesini belirleyen en önemli faktör özgünlüktür. Kodlamasından seo uyumlu içeriklerine varana kadar bütünüyle
özgünlüğe sahip olması, muhakkak kaliteyi arttıran en önemli özelliktir. Aynı zamanda sanal pazarda yaşanan çetin rekabet ortamında bütün rakiplerinizi açık ara farkla geçmenizi sağlayacaktır. Bu alanda isminizi en hızlı şekilde, en büyük kitleye en doğru çerçevede tanıtacak olan yani sizin vitrininizi oluşturan yüzünüz web tasarımınız olacaktır. Çalışma alanınız ne olursa olsun (çevrimiçi satış, eğitim, kurumsal tanıtım, özel hastane, pastane, resmi kurumlar...) bütün alanlarda etkin şekilde çalışmalarımızla farkınızı ortaya çıkarmak en önemli sorumluluğumuzdur.


Bu konuda şirketimiz konu ile ilgili yürüttüğü çalışmaların başından sonuna, ulaşmak istediğiniz hedefe gidilen yolda gerekli danışmanlığı da üstlenmektedir. Sistemle alakalı yaşadığınız sorunlarda sizinle irtibata geçerek aktif ve hızlı şekilde sorunları çözmenizde yardımcı olacaktır.